Zespół Szkół Nr 11

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Start Stołówka Jadłospis

Jadłospis

Drukuj

Prezentujemy aktualny jadłospis proponowany naszym konsumentom. W miarę możliwości jako dodatek do posiłku będzie jeden z wymienionych elementów : owoc, sok, jogurt lub kefir. Przy komponowaniu jadłospisu brana jest min. pod uwagę sezonowość owoców i warzyw. Zupy przygotowujemy ze świeżych warzyw, a kompoty są gotowane ze świeżych owoców.

Informujemy, że od dnia 2 lutego 2015r. posiłki przyrządzane w kuchni Zespołu Szkół Nr 11są gotowane z wykorzystaniem nowoczesnego pieca konwekcyjno- parowego.

Obiady mogą zawierać następujące składniki: seler, gorczyca, soja, mleko, gluten, jaja, sezam.

Jadłospis 13.11.2017r. - 17.11.2017r.

13 listopada - poniedziałek

  • Kapuśniak
  • Naleśniki z serem, polewa jogurtowa
  • kompot, owoc

Alergeny: gluten, seler

14 listopada - wtorek

  • Zupa grysikowa
  • Karkówka w jarzynach
  • Ziemniaki
  • kompot, owoc

Alergeny: gluten, seler

15 listopada - środa

  • Zupa porowa
  • Spaghetti, sos boloński
  • Herbata z cytryną, jogurt owocowy

Alergeny: gluten, seler, śmietana, cytryna

16 listopada - czwartek

  • Zupa jarzynowa
  • Kotlet pożarski, ziemniaki
  • Pomidor ze szczypiorem
  • kompot, owoc

Alergeny: gluten, seler, śmietana, jajka

17 listopada - 2017r. - piątek

  • Żurek z jajkiem
  • Ryba pieczona ziemniaki
  • Surówka z białej rzodkwi z majonezem
  • kompot, owoc

Alergeny: gluten, seler, jajka, śmietana, ryba

Smacznego!

 


Certyfikaty

Szkoła Odkrywców Talentów Szkoła dbająca o bezpieczeństwo Szkoła bez przemocy
Szkoła z klasą
Szkoła promująca zdrowie WF z klasą